PISTES 4X4

Horari de pistes
Divendres de 09:00h a 18:30h
Dissabte de 09:00h a 18:30h
Diumenge de 09:00h a 17:00h

A Les Comes pensem en tots, des del que s’inicia en el món del tot terreny, fins al més expert i exigent conductor.

Amb l’ajuda d’un mapa orientatiu, els participants es convertiran en autèntics exploradors de les pistes de Les Comes. Només és qüestió de triar la dificultat i el camí que més ens agradi.

Circuit Escola: Lloc d’iniciació per poder veure en poc espai i de manera molt evident les característiques del nostre vehicle i les seves habilitats. El lloc per experimentar les primeres sensacions al volant i descobrir tots els “gadgets” del nostre Land Rover.

Recorreguts verds: De dificultat baixa, ideal per a participants que vulguin una experiència senzilla però amb unes vistes excel·lents de la comarca del Bages.

Recorreguts Vermells: La dificultat va creixent, són pistes més delicades i trencades que poden empitjorar fàcilment segons les inclemències del temps. Aquí la reductora comença a ser una eina útil.

Recorreguts Negres: La reductora és imprescindible i obligatòria. Camins trencats amb forts pendents i de vegades profundes roderes. És aconsellable no endinsar-se en aquests camins sols i en cas de mal temps l’accessibilitat a aquests és pràcticament nul.la.

Recorreguts Marrons: Només per a experts i vehicles preparats. Són les zones amb màxima dificultat dedicades a aquells que no els importa si el vehicle “s’embruta” per dir-ho finament. En aquests llocs és recomanable algun tipus d’estri de rescat com el Winch, l’ eslinga, el Hi-Lift etc…